Medlem af

Danske Malermestre​

Grundig
​rådgivning

Uforpligtende

tilbud

Mange års

erfaring

Effektiv

slutrengøring

Maling af hus udvendigt og indvendigt

Trænger du til at opfriske facaden på dit hus, eller vil du ændre farven på børneværelset? Hvis du bor nær Hillerød eller Allerød i Nordsjælland, kan jeg varetage denne opgave.

Jeg tilbyder maling af hus, hvad enten det er udvendigt eller indvendigt, samt giver god rådgivning og vejledning af farvevalg.

Forlæng levetiden med maling af hus

At male huset er en vigtig del af vedligeholdelsen. Hvis du ikke maler det jævnligt, kan du risikere råd og fugt. Det er primært solsider, som kræver oftere vedligeholdelse, så du ikke risikerer varige skader.

Det kan derfor godt betale sig at male huset, og vores professionelle malere er specialister i opgaven. Jeg tilbyder også en række andre ydelser inden for vedligeholdelse og renovering af husfacader:

Ønsker du fuldspartling af dine indvendige vægge eller opsætning af filt eller tapet, kan det også godt betale sig at lade en professionel stå for dette. Det kan nemlig være svært at gøre overfladerne helt jævne, og det ses tydeligt på resultatet.

Jeg tillægger farverådgivning stor vægt, så du altid kan få professionel og specialiseret hjælp til farvevalg, inden jeg går i gang med at male.

Vedligehold træværket med maling

Hvis dit hus, eller dele af det, er af træværksmateriale, er betydningen af at male huset endnu vigtigere. Her er det blandt andet vigtigt at få malet sine vindskeder, da der hurtigt kan gå råd og svamp i disse.

Jeg er specialiseret inden for området og kan varetage denne vedligeholdelsesopgave for dig, så du slipper for arbejdet. Læs mere om hvordan jeg kan hjælpe dig med denne opgave her.​

Få et uforpligtende tilbud på priser

Hvis du har brug for en maler til maling af hus indvendigt eller udvendigt, enten som privat- eller erhvervsbolig, så er du velkommen til at kontakte mig for et uforpligtende tilbud på telefon 40 17 80 16.

Du kan i stedet også skrive til mig på e-mail info@malermia.dk 

Følg mig på Facebook​

Oplysninger:​

Malermester Mia Lauridsen ApS

P. mogensensv​ej 58B, 3400 Hillerød

Cvr. 38773127​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Malermester Mia Lauridsen ApS - Garanti på kvaliteten!