Medlem af

Danske Malermestre​

Grundig
​rådgivning

Uforpligtende

tilbud

Mange års

erfaring

Effektiv

slutrengøring

Maling af træværk for længere levetid

Maling af træværk er en meget nødvendig del af vedligeholdelsen af dit hus, selvom du måske ikke er klar over det. Hvis du sørger for hyppig maling af træværk omkring dit hus, vil du undgå råd og svamp.

Hvis du kommer fra områderne nær Hillerød, Allerød eller Skævinge i Nordsjælland, kan jeg varetage opgaven for dig. Som malermester, er jeg veluddannet og kvalificeret til at varetage opgaven omkring at få malet træværket.

Undgå råd og svamp med maling af træværk

Selvom du måske tror, at du selv kan varetage denne opgave, er det faktisk en god idé at få en professionel maler til det. Det er nemlig svært at få træværket til at stå pænt, da det har en høj glans, hvilket gør, at huller og andre ujævnheder bliver tydeligere, hvis opgaven varetages af en uprofessionel.

Maling af gavle og vindskeder

Jeg er specialiseret i at male træværket, herunder specielt maling af gavle og vindskeder. Vindskeder er det stykke på huset, som sidder under gavlen. Netop dette stykke er ekstra udsat for slid, regn, sol og vind.

Hvis man ikke vedligeholder sine vindskeder og gavle, kan der let gå råd og svamp i træværket, hvilket medfører hyppig udskiftning. En omkostelig proces, som kræver meget tid og mange penge, men som let kan undgås, hvis du får professionel hjælp til at få træværket malet.

Du kan også læse mere om maling af huset her.

​​

Kontakt en maler inden det er for sent

Undgå råd og svamp i dit træværk, inden det er for sent. Kontakt mig for et uforpligtende tilbud på maling af træværk på telefon 40 17 80 16.

Du er også meget velkommen til at skrive til mig på e-mail info@malermia.dk 

Følg mig på Facebook​

Oplysninger:​

Malermester Mia Lauridsen ApS

P. mogensensv​ej 58B, 3400 Hillerød

Cvr. 38773127​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Malermester Mia Lauridsen ApS - Garanti på kvaliteten!