Medlem af

Danske Malermestre​

Grundig
​rådgivning

Uforpligtende

tilbud

Mange års

erfaring

Effektiv

slutrengøring

Maling af vinduer er et af mine specialer

Trænger dine vinduer til en kærlig hånd? Hvis du bor i nærområderne til Hillerød eller Allerød i Nordsjælland, kan jeg varetage denne opgave. Jeg har nemlig gjort renovering og maling af vinduer til et af malerfirmaets specialer.

Vedligehold dit hus med maling af vinduer

Selvom du måske ikke har tænkt på vigtigheden af at vedligeholde dine vinduer, er maling af vinduer ofte nødvendigt for at undgå råd og udskiftning. 

Maler du dine vinduer, mens de stadig er pæne, så holder de for det første meget længere. Derudover er det med til at forebygge råd i dit hus, hvilket du til enhver tid skal undgå. 

Jeg varetager hele processen med vinduesmaling og renovering

Jeg er leveringsdygtig inden for flere forskellige arbejdsområder, og jeg:

Jeg er også specialiseret inden for maling af døre, hvor jeg ligeledes udfører alle de ovenstående områder.

Professionel renovering af vinduer kan betale sig

Skal du i gang med den helt store indendørs eller udendørs renovering af dit hus

Måske er du fristet til gør-det-selv arbejde, men ofte kan det godt betale sig at hyre professionelle malere til maling af vinduer. Renovering af vinduer kan nemlig være en omfattende proces, og ofte er det nødvendigt at slibe eller afrense vinduerne først. 

Det er desuden vigtigt, at man ikke maler gummilister og glaslister, da de vil udtørre, og vinduet vil samtidig blive utæt. Vi har den nødvendige viden, der skal til for at udføre vinduesrenovering korrekt, hvorfor det er vigtigt at lade en professionel stå for arbejdet med renovering og maling af vinduer.

Udskiftning eller renovering?

Du kan måske også være fristet til at udskifte dine nuværende vinduer med nogle helt nye. Dette kan ligeledes være en meget dyr proces, og det er ofte langt billigere at hyre professionelle malere til renovering af de nuværende vinduer, så de fremstår som nye og holdbare.

Et godt tilbud på renovering af vinduer

Hvis du har brug for en maler til at renovere vinduer på din privat- eller erhvervsejendom, er du velkommen til at kontakte mig for et uforpligtende tilbud på 40 17 80 16.

Du kan også skrive til os på e-mail info@malermia.dk, hvis du har spørgsmål omkring renovering af vinduer.

Følg mig på Facebook​

Oplysninger:​

Malermester Mia Lauridsen ApS

P. mogensensv​ej 58B, 3400 Hillerød

Cvr. 38773127​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Malermester Mia Lauridsen ApS - Garanti på kvaliteten!